Full service onderhoud

bij Carlines autoservice

Bij de Carlines autoservice kunt u met iedere auto of bus terecht, voor zowel de jongere als oudere modellen. Vele automobilisten kiezen dan ook voor een keuring of voor onderhoud en/of reparatie niet voor niets voor Carlines autoservice

Diensten

Onderhoud van Carlines

Je auto regelmatig een onderhoud geven is meer dan een noodzaak. Het zorgt er niet alleen voor dat je veilig blijft rijden, maar helpt je ook om de levensduur van je wagen te verlengen, onverwachte kosten te vermijden en brandstof te besparen.

Een 'regelmatig' onderhoud van je auto, wat betekent dat precies? Daarbij is het belangrijk om het onderscheid te kennen tussen een klein onderhoud en een groot onderhoud. Beide worden met elkaar afgewisseld: gemiddeld is het elke 15.000 kilometer tijd voor een klein onderhoud van je auto, terwijl een grote beurt om de 30.000 kilometer plaatsvindt.

In het onderhoudsboekje van je wagen vind je alle info die je nodig hebt om te weten of je auto een onderhoud moet krijgen. Zo is het de bedoeling dat elke onderhoudsbeurt in het boekje wordt bijgehouden, met vermelding van de datum en kilometerstand. Als je je wagen niet zo vaak gebruikt, raden we aan om toch minstens één keer per jaar een onderhoud te laten uitvoeren.

Diensten

Diagnose bij Carlines autoservice

Wanneer kan ik het best een diagnose laten stellen?
U heeft een flauw vermoeden wat er stuk is aan uw auto, maar weet u dit wel zeker? Wellicht is het probleem al goed te verhelpen met een kleine ingreep en blijven hoge kosten bespaard gebleven. Leg het probleem van uw auto aan ons voor en onze experts zullen deskundig een diagnose voor uw auto uitvoeren. Zo weet u exact wat de verwachte kosten van de reparatie aan uw auto zullen zijn.

Ons advies voor een diagnose: • Bij defecte onderdelen • Bij meldingen op het dashboard • Bij twijfel van een defect onderdeel

Diensten

3D uitlijnen

De wielen van uw auto zijn door de fabrikant in nauwkeurig bepaalde standen geplaatst voor een prettig weggedrag en een minimale bandenslijtage. Maar na verloop van tijd kunnen er in deze wielstanden afwijkingen ontstaan. Daardoor is uw auto minder koersvast, dus minder veilig, en zullen de banden sneller en onregelmatig slijten.

Trekt uw auto naar een kant? Staat u stuur scheef? Of slijten uw banden scheef af? Allemaal tekenen dat uw auto waarschijnlijk moet worden uitgelijnd.

Daar ieder merk en type auto zijn eigen specificaties heeft, is kennis van zaken van groot belang. Nieuwe merken, modellen en type auto's zijn namelijk aan de orde van de dag. Het correct uitlijnen van een voertuig is dan ook een specialisme. Ons personeel heeft diverse opleidingen gevolgt, beschikt over ruime ervaring en werkt met geanvanceerde apparatuur. Voor het uitlijnen van uw auto bent u bij ons dus aan het goede adres.

Diensten

Aircoservice bij Carlines autoservice

In de ogen van velen is de airco een belangrijk onderdeel van de auto. Zonder airco gaan veel mensen niet over tot de aankoop van een auto. Vooral in de zomer is de airco natuurlijk onmisbaar. Heeft u altijd kunnen genieten van een airco, maar is deze onlangs stuk gegaan? Dan kunt u profiteren van de aircoservice.

Wij zorgen er dan voor dat uw airco weer optimaal werkt, waardoor u geen last heeft van de hitte.

Diensten

Bandenservice

Kapotte autoband of toe aan vernieuwing? Het is moeilijk in te schatten of uw autoband nog gerepareerd kan worden. Bij Carlines autoservice werken alleen vakkundige monteurs, die uw autoband op een professionele manier repareren. Uw banden worden bij ons altijd gedemonteerd, zodat we zowel de binnenkant als de buitenkant kunnen controleren op beschadigingen. Bovendien gebruiken we voor de herstelling alleen de beste materialen. Wilt u graag een persoonlijk en eerlijk advies? Kom dan snel langs bij Carlines autoservice.

CARLINES Autoservice | Dordrecht

Kamerlingh Onnesweg 10a
3316 GL, Dordrecht

Contact

078 785 9703
info@carlines.eu

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief