Alles onder één dak bij

Carlines autoservice

Bij Carlines autoservice doen we alles voor uw wagen. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en herstel, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw wagen regelen.

Professioneel onderhoud is van groot belang voor uw wagen. Wanneer uw auto namelijk regelmatig een onderhoudsbeurt krijgt, kunt u er ook langer gebruik van maken. Bij Carlines Autoservice  weten we hoe belangrijk herstelling en onderhoud is en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we dit voor vrijwel alle merken uitvoeren in onze garage.

Onderhoud en reparatie bij Carlines autoservice

Periodiek onderhoud aan uw auto is essentieel als u uw auto in topconditie wilt houden. Daarvoor bent u bij de werkplaats van Carlines autoservice aan het juiste adres. De monteurs in onze werkplaats zijn speciaal geschoold in het onderhouden en repareren van de automerken die wij voeren. Bovendien maken zij alleen gebruik van originele merkonderdelen. Originele onderdelen zijn speciaal gemaakt en getest voor uw auto en voldoen aan de strengste fabriekseisen. Dit komt de veiligheid te goede.

CARLINES Autoservice | Dordrecht

Kamerlingh Onnesweg 10a
3316 GL, Dordrecht

Contact

078 785 9703
info@carlines.eu

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief